Σφραγίζουν την διάσημη «Πύλη της Κολάσεως» στο Τουρκμενιστάν -ΒΙΝΤΕΟ

Σφραγίζουν την διάσημη «Πύλη της Κολάσεως» στο Τουρκμενιστάν -ΒΙΝΤΕΟ

Να σφραγιστεί άμεσα η επονομαζόμενη «Πύλη της Κολάσεως», ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της χώρας αποφάσισε ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν.

Ο Γκουρμπανγκούλι Μπερντιμουχαμέντοφ, διέταξε την κατάσβεση της «πύλης προς την κόλαση» που βρίσκεται στη χώρα, μιας φωτιάς που καίει εδώ και δεκαετίες σε έναν τεράστιο κρατήρα αερίου στην έρημο.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, σκοπεύει στην κατάσβεσή της για περιβαλλοντικούς και υγειονομικούς λόγους, καθώς και μέρος των προσπαθειών αύξησης των εξαγωγών φυσικού αερίου.

Δείτε βίντεο

Πηγή: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE