Κατηγορίες εναντίον Τατάρ από Τουφάν Έρχουρμαν: Σπατάλη χρημάτων εν μέσω οικονομικής κρίσης

Κατηγορίες εναντίον Τατάρ από Τουφάν Έρχουρμαν: Σπατάλη χρημάτων εν μέσω οικονομικής κρίσης

Ο ηγέτης της «αξιωματικής αντιπολίτευσης» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος (CTP) Τουφάν Έρχουρμαν, απαντώντας στις κατηγορίες του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ σχετικά με το έργο του συγκροτήματος κτιρίων, που θα περιλαμβάνει και το νέο κτίριο του «προεδρικού, είπε ότι «αυτοί που θεωρούν σωστό να ξοδευτούν 586 εκ. τουρκικών λίρων για το συγκρότημα των κτιρίων είναι λιγότεροι κι από τα δάκτυλα των δύο χεριών», σύμφωνα με δημοσίευμα στην «Ντιγιαλόγκ».


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Έρχουρμαν ανάφερε ότι είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ορθή τη διάθεση κονδυλίου ύψους 586 εκ. ΤΛ για το εν λόγω έργω εν μέσω οικονομικών δυσκολιών, κατηγορώντας τον Ερσίν Τατάρ ότι χρησιμοποίησε «τοξική γλώσσα» για να αντικρούσει τις επικρίσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE