Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου - Σώοι οι πιλότοι

Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου - Σώοι οι πιλότοι

Εκτός διαδρόμου βγήκε πολεμικό της 115ης Πτέρυγας Μάχης στο διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά. Οι χειριστές δεν τραυματίστηκαν και εξήλθαν από το αεροσκάφος αβλαβείς, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι υπηρεσίες διάσωσης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, αεροσκάφος F-16D Block52+ της 115ης Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά ξέφυγε, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησής του, νωρίτερα τη Δευτέρα, κατά τις 14:00.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το F-16D Block52+ δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Ο κεντρικός του διάδρομος τέθηκε εκτός χρήσης, πράγμα που προκάλεσε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα Χανιά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE