Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου - Σώοι οι πιλότοι

Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου - Σώοι οι πιλότοι

Εκτός διαδρόμου βγήκε πολεμικό της 115ης Πτέρυγας Μάχης στο διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά. Οι χειριστές δεν τραυματίστηκαν και εξήλθαν από το αεροσκάφος αβλαβείς, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι υπηρεσίες διάσωσης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, αεροσκάφος F-16D Block52+ της 115ης Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά ξέφυγε, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησής του, νωρίτερα τη Δευτέρα, κατά τις 14:00.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το F-16D Block52+ δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Ο κεντρικός του διάδρομος τέθηκε εκτός χρήσης, πράγμα που προκάλεσε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα Χανιά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE