ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατήρ Ραφαήλ για ασθενείς με καταρράκτη: «Θα περιμένουμε να πεθάνουν όλοι και μετά να δικαιωθούν;» - ΒΙΝΤΕΟ

Πατήρ Ραφαήλ για ασθενείς με καταρράκτη: «Θα περιμένουμε να πεθάνουν όλοι και μετά να δικαιωθούν;» - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη κωλυσιεργία εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας καταγγέλλει ο Πατήρ Ραφαήλ Μισιαούλης, συγγενής ενός από τους οκτώ ασθενείς που υποβλήθηκαν σε εγχείρηση καταρράκτη και προσβλήθηκαν από πολυανθεκτικό στέλεχος ψευδομονάδας με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν την όραση τους και οι υπόλοιποι να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στα μάτια.

«Από τις 2 Νοεμβρίου που κατέθεσε η αστυνομία τις εισηγήσεις τις για το περιστατικό αυτό, και δεν πήραν κάποιες αποφάσεις, να βγάλουν ένα πόρισμα», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ANT1.

Τόνισε πως «υπάρχουν ευθύνες και ζητούμε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, τουλάχιστον να ανακουφιστούν οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας».

«Θα περιμένουμε άλλο ένα χρόνο; να πεθάνουν όλοι και μετά να δικαιωθούν; Αυτό θέλουν;» είναι το ερώτημα που έθεσε ο Πατήρ Ραφαήλ.

Σημειώνεται ότι δύο από τους ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι εγχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν πριν από περισσότερο από ένα χρόνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top