Σε προ-κορωνοϊού επίπεδα τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021

Σε προ-κορωνοϊού επίπεδα τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021

Σε επίπεδα προ-κορωνοϊού έφτασαν τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021, φτάνοντας τα €310,2 εκατομμύρια σε σύγκριση με μόλις €77,4 εκατ. τον Οκτώβριο του 2020 και €299,4 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2019.


Σημειώνεται ότι ο Οκτώβριος του 2021 κατέγραψε τη μεγαλύτερη εισροή τουριστών στην Κύπρο από την έναρξη της πανδημίας, με 361.638 τουρίστες.

Τα έσοδα από τον τουρισμό τον Οκτώβριο του 2021 παρουσίασαν ποσοστιαία μεταβολή 300,8% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2020 και 3,6% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2019.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2021, τα έσοδα από τον τουρισμό υπολογίζονται σε €1.35 δις, σε σύγκριση με €0,38 δις την αντίστοιχη περίοδο του 2020, σημειώνοντας αύξηση 260,2% και μείωση 46,5% σε σχέση με την προ-κορωνοϊού εποχή (Ιανουάριος– Οκτώβριος 2019, €2,53 δις).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE