Έσπασε το γυαλί του αυτοκινήτου της και άρπαξε την τσάντα μαζί με €2.300 - Υπό κράτηση ο 37χρονος

Έσπασε το γυαλί του αυτοκινήτου της και άρπαξε την τσάντα μαζί με €2.300 - Υπό κράτηση ο 37χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 37 ετών ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διεπράχθη στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, καταγγέλθηκε στις 8.1.22 από γυναίκα ιδιοκτήτρια οχήματος, ότι άγνωστο πρόσωπο φέρεται να θρυμμάτισε το γυαλί της πόρτας του συνοδηγού στο όχημα μας και απέσπασε απ’ αυτό, τη γυναικεία τσάντα της, που μεταξύ άλλων περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ σε μετρητά.

Μετά από σχετική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και στο πλαίσιο περαιτέρω εξετάσεων μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου.

Ο 37χρονος συνελήφθη σήμερα 12.1.22 στη 00:50 και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE