Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Εν όφκερα όλα στο ψυγείο - Δεν ήξερα τι να βαλω της μικρής στο σχολείο»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα:  «Εν όφκερα όλα στο ψυγείο - Δεν ήξερα τι να βαλω της μικρής στο σχολείο»

Συγκλονίζει ακόμα μια ιστορία εν έτει 2022. Μια μάνα να μην μπορεί να προσφέρει τα βασικά στο παιδί της.

Πρόκειται για μονογονιό απο τη Λευκωσία με τρία παιδιά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Το μικρότερο περίπου στα 2 και το μεγαλύτερο στα 7 περίπου. 

Η μητέρα ζήτησε βοήθεια μέσα απο την διαδικτυακή ομάδα "Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος" και την ανάρτηση ανέβασε μια εκ των διαχειριστών της ομάδας, Σάλλυ Παναγιώτου.

Η μονογονιός ανέφερε ότι το ψυγείο της είναι άδειο ενώ και η ίδια δεν έχει βασικά είδη πρώτης ανάγκης για την ίδια και τα παιδιά. Η πρώτη μερα στο σχολείο βρήκε το παιδί χωρίς τα απαραίτητα.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών οι οποίοι έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν με ψώνια την μητέρα που παλεύει μόνη να μεγαλώσει τα 3 της παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE