Διορισμός Προέδρου και μελών του Εφοριακού Συμβουλίου

 Διορισμός Προέδρου και μελών του Εφοριακού Συμβουλίου

To Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα τον διορισμό του Προέδρου και μελών του Εφοριακού Συμβουλίου για τετραετή θητεία από τις 17 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Νιόβης Παρισινού, Πρόεδρος διορίστηκε ο Κυριάκος Γεωργιάδης, και μέλη οι Κυριάκος Ψαράς, Αντρέας Καϊλάς, Αριστοτέλης Μισός και η Άντρεα Μανώλη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE