Την Παρασκευή (14/1) το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο Αβραάμ Αλεξάνδρου - Θα γίνονται εισφορές στο ΣΚΕ Γερμασόγειας

Την Παρασκευή (14/1) το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο Αβραάμ Αλεξάνδρου - Θα γίνονται εισφορές στο ΣΚΕ Γερμασόγειας

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Αβραάμ Αλεξάνδρου θα πουν την Παρασκευή (14/1) η ώρα 13:00 φίλοι και συγγενείς του. 

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο καλός του φίλος, Μάκης Θεμιστοκλέους, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα (12/1).

«Τον Αγαπημένο μας Αβραάμ (Μάκη) Αλεξάνδρου κηδέυουμε την Παρασκευή 14/01/2022 η ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Ποταμό Γερμασόγειας και η ταφή στο κοιμητήριο Σφαλαγκιώτισσας( Άγιος Αθανάσιος).

Οι τεθλημμένοι:

Η μητέρα Στάυρη Αλεξάνδρου, Ο παππούς και η Γιαγιά  Αβραάμ και Κούλλα Αλεξάνδρου, Οι Νονοί Άντρος και Σούλλα Σήφουνα, οι Θείοι  Σταύρος και Άντρη Γιάννου και τα ξαδέρφια Ανδρέας, Χρυσοβαλάντης, Ραφαέλλα και Κυριακή.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στο ΣΚΕ Γερμασόγειας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE