Στεφάνου για Προεδρικές - «Ο στόχος είναι να φύγει από την εξουσία ο ΔΗΣΥ, να απαλλάξουμε την Κύπρο» -ΒΙΝΤΕΟ

Στεφάνου για Προεδρικές - «Ο στόχος είναι να φύγει από την εξουσία ο ΔΗΣΥ, να απαλλάξουμε την Κύπρο» -ΒΙΝΤΕΟ

Το δικό του χρονοδιάγραμμα για τις Προεδρικές εκλογές, έχει θέσει το ΑΚΕΛ, αφού άπαντες στο κόμμα απεύχονται να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Ο ίδιος ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, τόνισε εδώ και μέρες την ανάγκη να υπάρξει διάλογος ανάμεσα στα κόμματα της αντιπολίτευσης και το ΑΚΕΛ.

«Εμείς δεν μπήκαμε σε αυτή τη λογική, ποιος θα βάλει πρώτος υποψήφιο. Θα μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε τις εκλογές. Όλα τα κόμματα έχουν διαδικασίες και θα μπούμε σε αυτές τις διαδικασίες. Δεν είναι θέμα αν θα συναντηθεί ο Στεφάνου με τον Παπαδόπουλο αλλά αν θα συναντηθεί το ΑΚΕΛ με το ΔΗΚΟ. Ξέρω ότι υπάρχει διάθεση. Όταν θα είναι έτοιμο το ΔΗΚΟ, βεβαίως και υπάρχει επικοινωνία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να κάνουμε συγκεκριμένη συζήτηση», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε «εμείς κατεβαίνουμε χωρίς κανέναν προ αποκλεισμό. Θα γίνουν συζητήσεις αλλά δεν θα αρχίσουμε δημόσια να σχολιάζουμε τις προτάσεις. Είναι σαν να σκοτώνουμε την προοπτική της συζήτησης. Δεν είναι θέμα αν ενδιαφέρει εμένα προσωπικά η προεδρική καρέκλα. Ο στόχος είναι να φύγει από την εξουσία ο ΔΗΣΥ και να απαλλάξουμε την Κύπρο από αυτή τη διακυβέρνηση που έχει δημιουργήσει πολλά αδιέξοδα στη χώρα μας».

«Ευτυχώς που μας απέκλεισαν, αυτό δείχνει τι τους ενοχλεί πραγματικά. Θα πάμε σε όλα τα κόμματα που θέλουν να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε όλοι μαζί. Ονόματα παίζουν πολλά δεν θα πούμε δημόσια κάτι. Θα ήταν πολιτικά ανόητο να μην παρακολουθείς αυτό που κάνει ο πολιτικός σου αντίπαλος».

Δείτε βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE