ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια στην Πάφο: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 11 κατηγορούμενοι

Επεισόδια στην Πάφο: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 11 κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους οι 11, που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια στην Πάφο που συνέβηκαν τη Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022.


Σε καταχώρηση κατηγορητηρίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία Πάφου εναντίον 11 τελικά προσώπων, που κατ’ ισχυρισμόν συμμετείχαν στα επεισόδια στην Πάφο στις 3/1/22.

Οι κατηγορούμενοι 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10 και 11, κατηγορούνται για συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγία, συμπλοκή, κοινή επίθεση, ανησυχία, ενώ οι κατηγορούμενοι 4, 5, 6 για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεση προκαλούσα πραγματική σωματική βλάβη, κακόβουλη ζημιά, απειλή, κοινή επίθεση και οχλαγωγία .

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων δικηγόρος Βαλεντίνα Χαραλάμπους για 1,2 και 7, ποινικολόγος δρ Άρτεμις Σαββίδου για 3,4,5,6 και 9, δικηγόρος Παναγιώτα Σιαηλή για 10, ζήτησαν χρόνο για μελέτη του κατηγορητηρίου (το οποίο περιέχει συνολικά 67 κατηγορίες και 30 μάρτυρες κατηγορίας) και απάντηση στις κατηγορίες. Το ίδιο και οι κατηγορούμενοι 9 και 11 που εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρους.

Το Δικαστήριο με πρόεδρο τον κ Σ. Συμεού όρισε την υπόθεση για όλους τους κατηγορουμένους για απάντηση στις 24/02/22 ώρα 9 πμ .

Αποφάσισε επίσης, μετά από εισήγηση των συνηγόρων υπεράσπισης και σύμφωνη γνώμη της κατηγορούσας αρχής, όπως για την εξασφάλιση της παρουσίας τους στο Δικαστήριο υπογράψουν εγγύηση ύψους 15.000 € έκαστος, το όνομα τους τοποθετηθεί στον κατάλογο προσώπων, που η έξοδος από τη Δημοκρατία απαγορεύεται, απαγορεύεται οποιαδήποτε διακίνηση τους από οδοφράγματα και να υπογράφουν μια φορά τη βδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Την Κατηγορούσα Αρχή στο Δικαστήριο εκπροσώπησε η δημόσια κατήγορος Σωτηρούλα Παπαλαζάρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top