Τον «τσάκωσαν» με συναρμολογημένο όπλο στο αυτοκίνητο - Πρόστιμο 500 ευρώ σε 19χρονο

Τον «τσάκωσαν» με συναρμολογημένο όπλο στο αυτοκίνητο - Πρόστιμο 500 ευρώ σε 19χρονο

Υπόθεση μεταφοράς συναρμολογημένου δόκου μέσα σε όχημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου για την οποία εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ εναντίον 19χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες στις 10:15 μέλη του Ταμείου Θήρας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στον κύριο δρόμο Έμπας – Τάλας ένα όχημα το οποίο οδηγείτο από 19χρονο.

Από έλεγχο που έγινε από τα μέλη του Ταμείου Θήρας  διαπιστώθηκε ότι  αυτός μετέφερε εντός του οχήματος του, ένα συναρμολογημένο δόκο καθώς και δύο πλήρη φυσίγγια τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολούθως στον 19χρονο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 500 ευρώ.

Η αστυνομική διεύθυνση Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE