Τραγικό λάθος με τη σύλληψη του Ιωακείμ από Κύπρο - Δεν ήταν ο δολοφόνος του Σολόνικ

Τραγικό λάθος με τη σύλληψη του Ιωακείμ από Κύπρο - Δεν ήταν ο δολοφόνος του Σολόνικ

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν ήταν ο δολοφόνος αλλά καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών - Είχε έρθει όντως για κηδεία στην Ελλάδα.

Έπιασαν λάθος άνθρωπο και του φόρτωσαν τη δολοφονία του Σολόνικ! Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, όμως ο 48χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου γκάνγκστερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κόττοβα το 1997, αλλά ενας καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο 48χρονος «ελληνοποιημένος» Γεωργιανός αφίχθη στις 10:58 με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 απο Λάρνακα. Η ΕΛ.ΑΣ είχε ενημερωθεί απο την Interpol Κύπρου οτι ο συγκεκριμένος ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία Σολόνικ και έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

Ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά στους αστυνομικούς μόνο ότι ταξίδεψε απο την Κύπρο στη χώρα μας για να πάει σε μια κηδεία, ενώ και πριν 10 χρόνια είχε ξανάρθει για να παρουσιαστεί στον στρατό!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE