Θετικό στον κορωνοϊό μέλος της οικογένειας του Τζόνσον – Ακύρωσε επίσκεψή στο Λάνκασιρ

Θετικό στον κορωνοϊό μέλος της οικογένειας του Τζόνσον – Ακύρωσε επίσκεψή στο Λάνκασιρ

Άρον - άρον ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή στο Λάνκασιρ ο Βρετανός πρωθυπουργός Mπόρις Τζόνσον, καθώς ένα μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό.

Σε ανακοίνωσή της, η Ντάουνινγκ Στριτ αναφέρει ότι, ο Μπόρις Τζόνσον δε θα επισκεφθεί σήμερα το Λάνκασιρ «γιατί ένας μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικό στη νόσο Covid».


«Εφόσον είναι εμβολιασμένος κατά του κορωνοιού, δεν θα τεθεί σε καραντίνα αλλά θα υποβάλλεται καθημερινά σε τεστ Covid και θα περιορίσει τις επαφές του με άλλους», γράφει, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Tις τελευταίες ώρες, ο Συντηρητικός πρωθυπουργός δέχεται βροχή επικριτικών σχολίων από τους πολιτικούς του αντιπάλους και όσους βουλευτές από το κόμμα των Τόρις εποφθαλμιούν τη θέση του για το πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown.

Ο Τζόνσον ζήτησε χθες συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ σε πάρτι που οργάνωσε ο ίδιος το Μάιο του 2020 εν μέσω lockdown.

Tόνισε επίσης ότι δεν έκανε τίποτα κακό και δεν παραβίασε κανέναν κανόνα καραντίνας.

Ωστόσο, πολλοί βουλευτές των Τόρις τον καλούν να παραιτηθεί καθώς το κόμμα του βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις με τους Εργατικούς να προηγούνται σχεδόν δέκα μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE