ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε συναγερμό οι Γερμανικές Αρχές για εντοπισμό του Κύπριου με τα αισχρά μηνύματα κατά Δίπλαρου - Άφαντος ο Λάμπρου

Σε συναγερμό οι Γερμανικές Αρχές για εντοπισμό του Κύπριου με τα αισχρά μηνύματα κατά Δίπλαρου - Άφαντος ο Λάμπρου

Άφαντος παραμένει ο 35χρονος Λάμπρου που είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο και αναστάτωση μετά τα υβριστικά σχόλια εναντίον του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιου Δίπλαρου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία εναντίον του 35χρονου, ότι διαμένει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία Κύπρου έχει επικοινωνήσει με τις Γερμανικές Αρχές και γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό του. 

Σημειώνεται ότι εναντίον του 35χρονου έχει εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης από τις 6 Ιανουαρίου για παρενοχλητική παρακολούθηση κατά παράβαση του Περί της Προστασίας από Παρενόχληση και Παρενοχλητική Παρακολούθηση Νόμου και την υπόθεση διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Πάντως εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χρήστης στα κοινωνικά δίκτυα συνέχισε με ακόμη χειρότερο τρόπο τα υβριστικά σχόλια εναντίον του βουλευτή και της οικογένειας του ακόμη και μετά από την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία. 

Σε περίπτωση εντοπισμού του αναμένεται σύμφωνα με τον νόμο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για μεταφορά του στην Κύπρο, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η υπόθεση εναντίον του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top