Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τη διάσωση δύο μηνών βρέφους – Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τη διάσωση δύο μηνών βρέφους – Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και καταγράφουν τη διάσωση ενός μικρού κοριτσιού μόλις δύο μηνών μέσα από τα συντρίμμια ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.

Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης μπροστά από μία εκκλησία.

Το βρέφος ήταν ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο ελικόπτερο, το οποίο κατευθυνόταν προς το παιδιατρικό νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια. Στις εικόνες που καταγράφηκαν μετά τη συντριβή φαίνεται η διάσωση του δύο μηνών κοριτσιού από ένα μέλος του πληρώματος.

 

Μια γυναίκα φαίνεται στη συνέχεια να τρέχει με το μωρό στην αγκαλιά της. Και οι τέσσερις σώθηκαν χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή τους, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως «θαύμα» από τις αρχές.


Ο πιολότος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο Daniel Moore, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αναμένεται όμως να επιβιώσει.

Οι έρευνες για το τι προκάλεσε τη συντριβή βρίσκονται σε εξέλιξη και πιθανόν να χρειαστεί ακόμη και ένας χρόνος για να δοθούν απαντήσεις, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της συντριβής κάλεσαν βοήθεια.


Το βρέφος μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια. «Είναι ένα θαύμα, είναι ένα απόλυτο θαύμα» δήλωσε ο αστυνομικός Τίμοθι Μπερνάρντ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι αρχές περιέγραψαν το περιστατικό ως μια «ελεγχόμενη προσγείωση» καθώς ο πιλότος κατάφερε να αποφύγει αρκετούς κινδύνους στην πορεία του προς το έδαφος. Το ελικόπτερο συνετρίβη στο έδαφος και ανατράπηκε, γλιστρώντας και σε κάποιους θάμνους κοντά στην εκκλησία, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE