Η Κύπρος εξέδωσε 10ετές ομόλογο ύψους €1 δισ με απόδοση 1% - Στα €8 δισ οι προσφορές

Η Κύπρος εξέδωσε 10ετές ομόλογο ύψους €1 δισ με απόδοση 1% - Στα €8 δισ οι προσφορές

Στο 1% διαμορφώθηκε η απόδοση του 10ετούς ομολόγου ΕΜΤΝ, που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία στις διεθνείς αγορές, με την έκδοση να υπερκαλύπτεται κατά σχεδόν οκτώ φορές.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, με την έκδοση αυτή η Κυπριακή Δημοκρατία άντλησε ποσό ύψους €1 δισεκατομμυρίου, με τις προσφορές να διαμορφώνονται στα €7,8 δισ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική καθοδήγηση από τους συμβούλους της έκδοσης προνοούσε απόδοση 75 μονάδες βάσης πάνω από την τιμή αναφοράς (midswap), που αντιστοιχεί σε περίπου 1,10%, ενώ η ζήτηση φαίνεται να ώθησε καθοδικά την απόδοση η οποία υποχώρησε στις 65 μονάδες βάσεις πάνω από την τιμή αναφοράς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE