Η ΙΚΕΑ μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί το Midsummer!

Η ΙΚΕΑ μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί το Midsummer!

Η ΙΚΕΑ, πιστή  στη Σουηδική παράδοση, γιορτάζει και φέτος το Midsummer. Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου στις 6:00μ.μ. στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της ΙΚΕΑ, θα στηθεί ένα Σουηδικό παραδοσιακό πάρτι, με πολύχρωμα λουλούδια και στεφάνια, παραδοσιακή μουσική, χορό, πλούσιο φαγητό και διασκέδαση. Η ΙΚΕΑ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στον εορτασμό του Midsummer, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες Σουηδικές γιορτές!

Το αρχαίο Σουηδικό έθιμο του Midsummer γιορτάζεται τον Ιούνιο και έχει σκοπό να καλωσορίσει το καλοκαίρι. Η γιορτή του Midsummer έχει συνδυαστεί με διασκέδαση, τύχη και ρομάντζο. Την ημέρα του εορτασμού τα παιδιά μαζεύουν πολύχρωμα λουλούδια και στεφάνια και τα τοποθετούν σε μια ψηλή ξύλινη κατασκευή σε σχήμα σταυρού, το maypole. Ο στολισμός του maypole πλαισιώνεται από παραδοσιακή μουσική, χορούς και διασκέδαση.

Ζήστε  την εμπειρία των εορτασμών του Midsummer μαζί με την ΙΚΕΑ και γνωρίστε από κοντά ένα από τα πιο σημαντικά Σουηδικά έθιμα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE