ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγικό...ο 19χρονος Ευάγγελος είχε ανέβει στο λεωφορείο και τελευταία στιγμή μπήκε στο μοιραίο όχημα

Τραγικό...ο 19χρονος Ευάγγελος είχε ανέβει στο λεωφορείο και τελευταία στιγμή μπήκε στο μοιραίο όχημα

Το τέταρτο θύμα της ασφάλτου μετράμε σε μόλις 13 ημέρες από την αρχή του νέου έτους, με τα τέσσερα θύματα να είναι νεαρά πρόσωπα.

Οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας που γράφτηκε χθες Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ανατριχιάζουν...

Ο άτυχος νεαρός Ευάγγελος Γιαννόπουλος μετά από ολιγόωρη άδεια που είχε λάβει από τη Μονάδα Αεροπορίας στο Τρόοδος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να μεταφερθεί στην οικία του στην Λεμεσό, όταν τελικά τελευταία στιγμή άλλος 19χρονος εθνοφρουρός που οδηγούσε το όχημα του προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει, με τον Ευάγγελο να κατεβαινει από το λεωφορείο και να επιβιβάζεται στο μοιραίο όχημα. 

Ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς από το σημείο της τραγωδίας στον δρόμο Λεμεσού - Πλατρών τόνισε ότι το όχημα κινείτο με τόσο αυξημένη ταχύτητα που ούτε οι ζώνες ασφαλείας που φορούσαν ήταν ικανές να αποτρέψουν τα όσα σημειώθηκαν. 

Υπενθυμίζουμε ότι το όχημα που οδηγούσε 19χρονος με συνοδηγό τον 19χρονο Ευάγγελο παρεξέκλινε της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ενώ ακολούθως προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου. Το όχημα κατέληξε σε άμορφη μάζα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει στο σημείο για απεγκλωβισμό των δύο νεαρών.

Ο 19χρονος Ευάγγελος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 19χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. 

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίο, ενώ αναζητούν μαρτυρίες προσώπων που πιθανόν να είδαν το ότιδήποτε που μπορεί να ενισχύσει τις έρευνες. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top