ΠΑΡΑ-THEMA

Υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δημοκρατικό μας δικαίωμα στην διασπορά του ιού»

Υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δημοκρατικό μας δικαίωμα στην διασπορά του ιού»

Τι υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ στην Κύπρο, τι Γιουχάν στην Κίνα;

Όπως φαίνεται κάποιοι κύριοι ενοχλούνται ιδιαίτερα από την διατύπωση της αλήθειας, της πραγματικής πτυχής των γεγονότων και της ορθής ενημέρωσης των πολιτών. Η είδηση ότι πολίτης θετικός στον κορονοϊό αλώνιζε αμέριμνος στην υπεραγορά «ΣΤΕΛΙΟΣ» στην Λάρνακα, δημοσιεύθηκε και έκανε τον γύρο των πλείστων μέσων ΜΜΕ αλλά και του κρατικού καναλιού και μάλιστα με σατιρικές εκπομπές να διακωμωδούν το σχετικό γεγονός. Και για του λόγου του αληθές παραθέτουμε το πιο κάτω σχετικό αποόσπασμα το οποίο μιλά από μόνο του.

Παρά ταύτα η υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ επιλεκτικά ενοχλήθηκε ΜΟΝΟ από δημοσίευμα της εφημερίδας μας λαμβάνοντας μάλιστα και νομικά μετρά εναντίον μας. Η απάντηση μας σε αυτούς που η μέθη του πλούτου, τους κάνει να νομίζουν ότι είναι άτρωτοι, υπεράνω της ελευθερίας του τύπου και οιασδήποτε κριτικής, είναι ότι η εφημερίδα μας ΔΕΝ φιμώνεται, ΔΕΝ ελέγχεται και ΔΕΝ φοβερίζεται από οιονδήποτε, αλλά στέκεται ακέραιη στο καθήκον της για την ορθή ενημέρωση των πολιτών.

Γιατί κύριοι της υπεραγοράς ΣΤΕΛΙΟΣ αφού κατά την άποψη σας το δημοσίευμα μας ήτο κατάφορα δυσφημιστικό, δεν αντιδράσατε με τον ίδιο τρόπο και για τα λοιπά ΜΜΕ; Άραγε θα κινηθείτε εναντίον όλων των ΜΜΕ που δημοσίευσαν την είδηση; Και εναντίον του κρατικού καναλιού;

Την ώρα κύριοι της υπεραγοράς ΣΤΕΛΙΟΣ που συμπολίτες μας ξεψυχούν στις εντατικές από την πανδημία του κορονοϊού και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων μάχεται νυχθημερόν για την καταπολέμηση του αόρατου εχθρού, δυστυχώς κάποιοι σαν και εσάς με μόνη έγνοια την ανεξέλεγκτη εισροή πελατών και χρήματος στα ταμεία τους, με την αδιαφορία και αλαζονεία τους συμβάλουν στην διασπορά του ιού και θέτουν τους συμπολίτες μας καθημερινώς σε κίνδυνο.

Δυστυχώς για εσάς κύριοι, ο κάθε ένας από εμάς είναι υπόλογος για τις πράξεις του και ο κυπριακός λαός θα έχει τον τελευταίο λόγο…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top