LIFESTYLE

«Ο Νονός» επιστρέφει στους κινηματογράφους – Δείτε το νέο τρέιλερ

«Ο Νονός» επιστρέφει στους κινηματογράφους – Δείτε το νέο τρέιλερ

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι η θρυλική κινηματογραφική τριλογία «Ο Νονός» (The Godfather) του Φράνσις Φορντ Κόπολα επιστρέφει στους κινηματογράφους της Dolby Cinema και AMC στις 24 Φεβρουαρίου σε 4K Ultra HD, ενώ ψηφιακή έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Η Paramount γιορτάζει την 50η επέτειο από την κυκλοφορία του "Νονού" και δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για τη νέα 4K έκδοση. Σύμφωνα με το Variety, χρειάστηκαν περισσότερες από 4000 ώρες για να αποκατασταθεί το αυθεντικό φιλμ σε 4k ανάλυση, αλλά και άλλες 1000 ώρες για το color correction.

Και οι τρεις ταινίες της τριλογίας έχουν αποκατασταθεί υπό τη διεύθυνση του Κόπολα.

"Είμαι πολύ περήφανος για τον "Νονό" που σημάδεψε τα πρώτα μου βήματα της καριέρας μου. Και σε αυτή την 50η επέτειο να περιλαμβάνεται και το Coda: The Death of Michael Corleone, το οποίο συλλαμβάνει πλήρως το δικό μου όραμα αλλά και του Mario Puzo για το φινάλε της επικής τριλογίας." δήλωσε ο Κόπολα στο Variety.

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας.


Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top