Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην κοινότητα της Φιλούσας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη εξοχικής κατοικίας στο χωριό Φιλούσα Χρυσοχούς ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του, ενώ αυτός απουσίαζε απ’ αυτήν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 40 χιλ. ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE