Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο Αγρού θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα, 17/01/2022, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει κατανόηση και να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία για την εξυπηρέτησή του.

Επίσης λόγω έκτακτου περιστατικού, τη Δευτέρα 17/01/2022, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κακοπετριάς θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.