Με συντονισμένη επιχείρηση μπήκε σε διαμερίσματα στη Χλώρακα η Αστυνομία - Καταγγέλθηκαν πέντε πρόσωπα

Με συντονισμένη επιχείρηση μπήκε σε διαμερίσματα στη Χλώρακα η Αστυνομία - Καταγγέλθηκαν πέντε πρόσωπα

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις της για αστυνόμευση της κοινότητας Χλώρακας, έδωσε χθες η Αστυνομία. Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις 5μ.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, της ΜΜΑΔ, της ΥΑΜ Πάφου, της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ).


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, για παραβάσεις του διατάγματος που αφορά την εγκατάσταση αιτητών διεθνούς προστασίας στην εν λόγω κοινότητα. 

Συνολικά έγιναν έλεγχοι σε πέντε διαμερίσματα εκ των οποίων στα δύο διαμερίσματα εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα οι οποίοι διέμεναν κατά παράβαση του διατάγματος και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Παράλληλα, ανακόπηκαν συνολικά 94  οχήματα, εκ των οποίων ερευνήθηκαν τα 41, καθώς και 53 πρόσωπα. Από τους ελέγχους, προέκυψαν 17 τροχαίες καταγγελίες.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE