Βρήκαν παράθυρο ανοικτό και λήστεψαν οικία - Άρπαξαν 4,5 χιλ. ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Βρήκαν παράθυρο ανοικτό και λήστεψαν οικία - Άρπαξαν 4,5 χιλ. ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από 28χρονη ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της στην περιοχή Έξω Βρύσης, ενώ η ίδια απουσίαζε.

Από την κατοικία, σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν 4,5 χιλ. ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και χρυσαφικά.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από παράθυρο του πρώτου ορόφου το οποίο ήταν κλειστό αλλά ξεκλείδωτο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE