Βρήκαν παράθυρο ανοικτό και λήστεψαν οικία - Άρπαξαν 4,5 χιλ. ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Βρήκαν παράθυρο ανοικτό και λήστεψαν οικία - Άρπαξαν 4,5 χιλ. ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από 28χρονη ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της στην περιοχή Έξω Βρύσης, ενώ η ίδια απουσίαζε.

Από την κατοικία, σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν 4,5 χιλ. ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και χρυσαφικά.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από παράθυρο του πρώτου ορόφου το οποίο ήταν κλειστό αλλά ξεκλείδωτο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE