Ελλάδα: Ισχυροί μετασεισμοί στο Αιγαίο μετά τον σεισμό ανοικτά Αγίου Όρους

Ελλάδα: Ισχυροί μετασεισμοί στο Αιγαίο μετά τον σεισμό ανοικτά Αγίου Όρους

Πάνω από 10 μετασεισμοί τουλάχιστον, με τον πιο δυνατό να φτάνει τα 4,5 Ρίχτερ, σημειώθηκαν στον θαλάσσιο χώρο του βορείου Αιγαίου, μεταξύ του Αγίου Ορους και της Σιθωνίας, ύστερα από τον κύριο που σημειώθηκε στις 13:48 σήμερα, μεγέθους 5,4 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο βάρδιας στον σεισμολογικό σταθμό του ΑΠΘ, ο κύριος σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αγίου Ορους, με επίκεντρο 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της χερσονήσου του Αθω και εστιακό βάθος 19,3 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE