Μάριος Πελεκάνος: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ποιο το μήνυμά του

Μάριος Πελεκάνος: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ποιο το μήνυμά του

Με ανάρτησή του στο twitter, το βράδυ ης Κυριακής 16/1, o κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος ενημέρωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Έστειλε μάλιστα και ένα μήνυμα εκφράζοντας την πίστη του στην επιστήμη: "Τα εμβόλια θα μας παρέχουν την απαραίτητη προστασία".
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE