Ηλικιωμένος άνδρας κρατώντας φτυάρι προκάλεσε ανησυχία - Έσπρωξε και έβρισε Αστυνομικούς

Ηλικιωμένος άνδρας κρατώντας φτυάρι προκάλεσε ανησυχία - Έσπρωξε και έβρισε Αστυνομικούς

Aνησυχία προκλήθηκε στην Πάφο το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιανουαρίου από 84χρονο Σύρο στην περιοχή της Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αστυνομία για άνδρα που παρακαλούσε ανησυχία και έβριζε κρατώντας φτυάρι, έσπευσαν στο σημείο και στην προσπάθεια τους να τον σταματήσουν, αυτός τους επιτέθηκε βρίζοντας και σπρώχνοντας τους.

Στη συνέχεια οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 84χρονο με τα αδικήματα της κατοχής επιθετικού οργάνου, επίθεση, πρόκληση ανησυχίας, μέθη και εξύβριση και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE