ΟΚΥπΥ: Διαχειρίσιμη η κατάσταση στα νοσηλευτήρια, δεν δίνονται εσπευσμένα εξιτήρια για περίθαλψη πιο σοβαρών περιστατικών

ΟΚΥπΥ: Διαχειρίσιμη η κατάσταση στα νοσηλευτήρια, δεν δίνονται εσπευσμένα εξιτήρια για περίθαλψη πιο σοβαρών περιστατικών

Διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ και σε καμία περίπτωση δεν δίνονται εσπευσμένα εξιτήρια για περίθαλψη πιο σοβαρών περιστατικών, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Οργανισμός σε σχέση με δημοσιεύματα για την πληρότητα του θαλάμου Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

 
Σημειώνει ότι σε περίπτωση που σε ένα Νοσηλευτήριο οι κλίνες του για covid, είναι κατειλημμένες, τότε ο ασθενής μεταφέρεται στο πιο κοντινό Νοσοκομείο που έχει διαθέσιμες κλίνες.

Ο ΟΚΥπΥ διαβεβαιώνει πως, η κατάσταση παρακολουθείται και αξιολογείται συνεχώς και εκεί και όπου προκύπτουν ανάγκες λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται σήμερα 270 ασθενείς με Covid-19, εκ των οποίων οι 55 σε ΜΑΦ και οι 37 σε ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE