ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στη Λάρνακα για τον ξαφνικό χαμό του Άκη Σταύρου

Θλίψη στη Λάρνακα για τον ξαφνικό χαμό του Άκη Σταύρου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Λάρνακα η είδηση του ξαφνικού θανάτου του προέδρου του τοπικού συνδέσμου καταστηματαρχών του εμπορικού κέντρου Άκη Σταύρου, του γνωστού Blacky, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της περασμένης Κυριακής σε ηλικία 61 χρόνων, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ο Α. Σταύρου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά για πολλά χρόνια στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου διατηρούσε κατάστημα ειδών ένδυσης στην οδό Ερμού. Ήταν άνθρωπος με έντονη παρουσία στα κοινά και πλούσια δράση στις προσπάθειες για αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου.

Ως επικεφαλής του συνδέσμου καταστηματαρχών συνεργάστηκε με τον Δήμο Λάρνακας και την ΠΟΒΕΚ, προκειμένου να υλοποιηθεί η Α΄ φάση του έργου ανάπλασης δρόμων και πεζοδρομίων στο κέντρο της πόλης για διευκόλυνση των ΑμεΑ. Ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς τη σύζυγο και τα παιδιά του εκλιπόντος.

«Η πόλη της Λάρνακας έχασε ένα συνετό και κοινωνικά ευαίσθητο άνθρωπο, του οποίου το ήθος, η προσφορά και οι ενέργειες θα παραμείνουν ανεξίτηλες, αφού ως πρόεδρος του συνδέσμου καταστηματαρχών του ιστορικού εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, συμμετείχε καθοριστικά, χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος, στις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Λάρνακας για αναβάθμιση και στήριξη του εμπορικού πυρήνα της πόλης μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πενθεί και η Αλκή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το σωματείο Αλκή, στο οποίο ο Άκης Σταύρου διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. «Η ΑΛΚΗ έχασε σήμερα έναν δικό της άνθρωπο. Έναν γνήσιο Αλκαίο που υπηρέτησε την ομάδα χωρίς να υπολογίσει ποτέ το προσωπικό του κόστος. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου Άκης Σταύρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61

ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους μας. Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αλκή. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (19/1) από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Λάρνακα. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν σωματεία και οργανωμένοι φορείς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top