Νύχτα τρόμου για 27χρονη στη Λεμεσό - Άγνωστος μπήκε σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι

Νύχτα τρόμου για 27χρονη στη Λεμεσό - Άγνωστος μπήκε σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, άγνωστος άντρας εισήλθε σε οικία στη Λεμεσό, όπου φέρεται να απείλησε με μαχαίρι 27χρονη, που βρισκόταν εντός της οικίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος αφού απέσπασε χρηματικό ποσό από την οικία, τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ο ύποπτος φέρεται να είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου και φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα φούτερ, μαύρη κουκούλα και μαύρα γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE