Υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον David Sassoli ο ΠτΔ - «Η Κύπρος και η Ευρώπη έχουν χάσει έναν καλό φίλο»

Υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον David Sassoli ο ΠτΔ - «Η Κύπρος και η Ευρώπη έχουν χάσει έναν καλό φίλο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του David Sassoli, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ανοίχθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «το Σπίτι της Ευρώπης», στη Λευκωσία.

Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε τα ακόλουθα:

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης και του λαού της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζω βαθιά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είχα το προνόμιο να γνωρίσω τον David Sassoli και να εργαστώ μαζί του και πάντοτε θα τον θυμάμαι ως έναν εξαίρετο Πρόεδρο, έναν αφοσιωμένο Ευρωπαίο ηγέτη και έναν άνδρα με όραμα και αρχές που ποτέ δεν σταμάτησε να εργάζεται άοκνα για μια δημοκρατική, ενωμένη, αποτελεσματική και ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Κύπρος και η Ευρώπη έχουν χάσει έναν καλό φίλο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους του, όπως και με τον λαό της ιδιαίτερής του πατρίδας, της Ιταλίας.

Αντίο αγαπητέ Πρόεδρε και Φίλε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE