Μαθηματική διάνοια ηλικίας 9 ετών: «Η NASA θα θέλει να τον εκμεταλλευτεί»

Μαθηματική διάνοια ηλικίας 9 ετών: «Η NASA θα θέλει να τον εκμεταλλευτεί»

Ένας μαθητής από την Ουαλία κατάφερε να αποκτήσει το GCSE (General Certificate of Secondary Education) σε ηλικία μόλις εννέα ετών. Ο Λεονάρντο βαθμολογήθηκε με C σε μαθηματικά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία διδάσκονται μαθητές έξι ή επτά χρόνια μεγαλύτεροι.

Ο εννιάχρονος έδωσε εξετάσεις τον Νοέμβριο και ήδη μελετά για να συμμετάσχει στο υψηλότερο επίπεδο το καλοκαίρι. Η δασκάλα του, Τζέιντ Άσμπρουκ, είπε: «Πιστεύω ειλικρινά ότι έχει το μυαλό που η Nasa θα ήθελε να εκμεταλλευτεί». Οι γονείς του Λεονάρντο, Έμα και Μάικλ Ντελρόσο, δήλωσαν «κατενθουσιασμένοι, χαρούμενοι και υπερήφανοι».

Η μητέρα του συγκεκριμένα σχολίασε: «Είναι σπουδαίο για ένα εννιάχρονο να κάθεται για δύο εξετάσεις 90 λεπτών η καθεμία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπήκε στη διαδικασία να δώσει εξετάσεις. Το γεγονός πως τα κατάφερε είναι απλά απίστευτο».

Από την πλευρά του, ο δάσκαλος του Λεονάρντο είπε ότι ο μαθητής του είχε «καταπλήξει» τους πάντες στο δημοτικό του σχολείο με τις ικανότητές του. Εκτός από τα μαθηματικά, ο Λεονάρντο λατρεύει και τη φυσική. «Με τα μαθηματικά και την φυσική, θα είναι ένα όνομα που θα πρέπει να προσέχουμε στο μέλλον», κατέληξε ο Τζέιντ Άσμπρουκ.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στον Αστρομερίτη: Συγχωριανοί και συνάδελφοι για χρόνια  θύτης και θύμα — Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή στον 66χρονο

Φόνος στον Αστρομερίτη: Συγχωριανοί και συνάδελφοι για χρόνια θύτης και θύμα — Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή στον 66χρονο

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Αστρομερίτη έχει αναδείξει την ένταση που υπήρχε μεταξύ του 66χρονου Ανδρέα Μιχαηλίδη και του 57χρονου συγχωριανού και συναδέλφου του.

BEST OF TOTHEMAONLINE