Νέος σεισμός πριν απο λίγοι 3,4 Ρίχτερ στο Ηράκλειο της Κρήτης

Νέος σεισμός πριν απο λίγοι 3,4 Ρίχτερ στο Ηράκλειο της Κρήτης

Δείτε το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης - Νέος σεισμός μετά τα 3,8 Ρίχτερ που έπληξαν την περιοχή το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου 2022.


Νέα σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά τα 3,8 Ρίχτερ που έπληξαν την περιοχή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Έξι σεισμικές δονήσεις άνω των τριών Ρίχτερ σημειώθηκαν μέχρι τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου του 2022.


Ο σεισμός των 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:28 το μεσημέρι της Τρίτης, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η σεισμική δόνηση καταγράφεται 15 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 6,9 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE