ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόταν κανονικά στο γραφείο του ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό ο πατέρας που επιτέθηκε σε Διευθυντή  

Εργαζόταν κανονικά στο γραφείο του ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό ο πατέρας που επιτέθηκε σε Διευθυντή   

Στο γραφείο του να εργάζεται κανονικά εντοπίστηκε ο 55χρονος πατέρας που ήταν θετικός στον κορωνοϊό στην Επαρχία Αμμοχώστου, ο οποίος προκάλεσε ανησυχία στο σχολείο της κόρης του και επιτέθηκε σε διευθυντή την περασμένη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, ένας άλλος γονέας αντιλήφθηκε ότι μαθήτρια του σχολείου "έσπασε" τα πρωτόκολλά για τον κορωνοϊό και ενώ ήταν στενή επαφή κρούσματος , εντούτοις πήγε κανονικά σχολείο. Αμέσως ενημέρωσε την Διεύθυνση , και η μαθήτρια απομονώθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μαθήτρια όταν ρωτήθηκε επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της ήταν θετική στον κορωνοϊό και ότι ο πατέρας της , της ζήτησε να μεταβεί κανονικά σχολείο. Κατευθείαν ιδιοποιήθηκε ο γονέας να παραλάβει την κόρη του, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να συμμορφωθεί . Όταν του διευκρίνισαν ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Αρχές , τότε έσπευσε στο σχολείο και επιτέθηκε φραστικά στον διευθυντή, ενώ στην συνέχεια τον έσπρωξε με δύναμη.

Δυο Βοηθοί Διευθυντές οι οποίοι ήταν μάρτυρες στο περιστατικό, παρενέβησαν αρπάζοντας τον γονιό ο οποίος συνέχισε να βρίζει και να απειλεί.

Μετά το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, και η ΟΕΛΜΕΚ.

Να σημειωθεί ότι κατά τον διαγνωστικό έλεγχο που ακολούθησε , η μαθήτρια βρέθηκε θετική , προκαλώντας αναστάτωση στο σχολείο για πιθανή διασπορά του ιού, την ίδια ώρα που και ο πατέρας εντοπίστηκε θετικός.

Η Αστυνομία ερευνά πλέον δυο αδικήματα εναντίον του 55χρονου. Τα αδικήματα της απειλής και εξύβρισης, και της παραβίασης του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top