ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

Συσσώρευση νερού λόγω καταρρακτωδών βροχών παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18/1, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Αλάμπρας και Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Πέρα Χωρίου, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης που επικρατεί, καθώς και λόγω της έντονης βροχής.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE