ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

Συσσώρευση νερού λόγω καταρρακτωδών βροχών παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18/1, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Αλάμπρας και Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Πέρα Χωρίου, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης που επικρατεί, καθώς και λόγω της έντονης βροχής.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE