ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

Συσσώρευση νερού λόγω καταρρακτωδών βροχών παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18/1, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Αλάμπρας και Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Πέρα Χωρίου, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης που επικρατεί, καθώς και λόγω της έντονης βροχής.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE