LIFESTYLE

Ιωάννας Τούνη: 2η μήνυση εναντίον της – Τι λέει ο 35χρονος που κατηγόρησε για το ροζ βίντεο

Ιωάννας Τούνη: 2η μήνυση εναντίον της – Τι λέει ο 35χρονος που κατηγόρησε για το ροζ βίντεο

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το βίντεο που είχε διαρρεύσει με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη. Η επιχειρηματίας και influencer μετά τον σάλο που ξέσπασε για την υπόθεση βιασμού μίας 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι αρχικά είχε εμπλακεί το όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση. Με ανάρτησή του στο instagram ο επιχειρηματίας διέψευσε την εμπλοκή του στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη.

Σημείωσε μάλιστα ότι μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ιωάννα Τούνη με stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κατονόμασε το πρόσωπο που διέρρευσε το βίντεό της. Αμέσως κατατέθηκε μήνυση εναντίον της.

Η γνωστή influencer επανήλθε το βράδυ της Δευτέρας με νέο βίντεο. Όπως υποστήριξα μάλιστα ο εν λόγω άνθρωπος προέβη σε σeξουαλική πράξη μαζί της ενώ ήταν υπό την επίρροια αλκοόλ και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο 35χρόνος, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» προχώρησε και σε δεύτερη μήνυση κατά της Ιωάννας Τούνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα κινείται η διαδικασία του αυτοφώρου για τη γνωστή Influencer.

Στη μήνυση αναφέρονται τα εξής:
«Εγκαλώ και αιτούμαι την κατά νόμο τιμωρία της Τούνη Ιωάννας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά άρθρο 363 ΠΚ. Ειδικότερα την Δευτέρα και περί ώρα 21:00 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο με την ίδια να αναφέρει ότι εγώ, καθώς με κατονομάζει ότι διέρρευσα revenge porn βίντεο με εμένα και την ίδια σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα το πρώτον με το σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι πέραν όλων των άλλων την εκμεταλλεύτηκα σεξουαλικά ενώ ήταν μεθυσμένη και μάλιστα ότι έβαλα ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ φίλο να τραβήξει τη σεξουαλική πράξη ενώ τη χλεύαζα. Αυτή η δημοσίευση είναι ψευδής και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μου ανεπανόρθωτα, καθώς το προφίλ της είναι δημόσιο και γίνεται αντιληπτό από αόριστο αριθμό ατόμων.

Η αλήθεια είναι ότι η συνεύρεση μας ήταν απολύτως συναινετική σε υπαίθριο χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τη λήψη και την αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο. Την εν λόγω δημοσίευση της, την έχουν παρακολουθήσει 13.200 άνθρωποι έως τώρα».

Πηγή: dailymedia.com.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top