ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας – Η Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς – Δείτε αναλυτικά

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας – Η Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς – Δείτε αναλυτικά

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Τροόδους επικρατεί ομίχλη και παγετός.

Οι πιο κάτω δρόμοι λόγω ελαφράς χιονόπτωσης είναι ανοιχτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Καρβουνά – Τρόοδους,

Προδρόμου – Τροόδους,

Πλατρών – Τρόοδους,

Επίσης, λόγω ελαφράς χιονόπτωσης ή και παγετού, οι δρόμοι:

Διαμέρισμα Μόρφου.

Πεδουλά – Προδρόμου,

Πεδουλά – Pine Wood – Κακοπετριάς,

Κακοπετριάς – Καρβουνά,

Κακοπετριάς – Σπηλιών – Καναββιών.

Επαρχία Λευκωσίας.

Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδιού – Άλωνας,

Αγρού – Παλαιχωρίου – Απλικιού,

Φαρμακά – Καλού Χωριού,

Γουρίου – Μαχαιριά – Κιονιών,

Καπέδων – Μαχαιρά,

Είναι ανοιχτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω κατολίσθησης βράχων και όγκων χώματος, έχουν καταστεί επικίνδυνοι, οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου και Ορκόντα – Κάμπου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.