MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος από τη Βενεζουέλα που ξετρέλανε τους κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος από τη Βενεζουέλα που ξετρέλανε τους κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος που είδαμε σήμερα στις οντισιόν του MasterChef ήταν ο Παναγιώτης, ο οποίος ήρθε από την Βενεζουέλα, όπου και ζούσε με τη σύζυγό του και τον γιο του.

Ο 58χρονος αναφέρθηκε στα "όχι” που έχει ακούσει στη δουλειά, μιας και όπως είπε έστειλε 65 βιογραφικά μέσα σε 4 ημέρες, αλλά όλοι του έκλειναν την πόρτα λόγω ηλικίας.

Όσον αφορά το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές ήταν ένα παραδοσιακό πρωινό από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και εκείνη δεν μπόρεσαν να κρύψουν το πόσο εντυπωσιάστηκαν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE