MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος από τη Βενεζουέλα που ξετρέλανε τους κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος από τη Βενεζουέλα που ξετρέλανε τους κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος που είδαμε σήμερα στις οντισιόν του MasterChef ήταν ο Παναγιώτης, ο οποίος ήρθε από την Βενεζουέλα, όπου και ζούσε με τη σύζυγό του και τον γιο του.

Ο 58χρονος αναφέρθηκε στα "όχι” που έχει ακούσει στη δουλειά, μιας και όπως είπε έστειλε 65 βιογραφικά μέσα σε 4 ημέρες, αλλά όλοι του έκλειναν την πόρτα λόγω ηλικίας.

Όσον αφορά το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές ήταν ένα παραδοσιακό πρωινό από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και εκείνη δεν μπόρεσαν να κρύψουν το πόσο εντυπωσιάστηκαν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE