ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήθελε να εκδικηθεί την πρώην του και κόλλησε γυμνές φωτογραφίες της σε στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό

Ήθελε να εκδικηθεί την πρώην του και κόλλησε γυμνές φωτογραφίες της σε στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό

Ήθελε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφο του γιατί κέρδισε την επιμέλεια της κόρης του και ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες της σε στάση λεωφορείου, 39χρονος από την Εσθονία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και πρόκειται για υπόδικο στις Κεντρικές Φυλακές, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για υπόθεση διάδοσης πορνογραφικού υλικού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι αυτό της διάδοσης πορνογραφικού υλικού και της βίας στην οικογένεια. Εναντίον του 39χρονου καταχωρήθηκε υπόθεση σε βάρος του, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης της δίκης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση καταγγέλθηκε από την 36χρονη πρώην σύντροφο του, τον Δεκέμβριο του 2021 μετά που ενημερώθηκε από φιλικά της πρόσωπο για γυμνές φωτογραφία της που υπήρχαν σε στάσεις λεωφορείου μια στην περιοχή της Γερμασόγειας και ακόμη μια κοντά στην οικία της στην Λεμεσό.

Όπως ισχυρίζεται η 36χρονη, ο 39χρονος τράβηξε τις φωτογραφίες της την περίοδο που ήταν σε σχέση και διέμεναν μαζί, ενώ ανέφερε ότι πρόσφατα έχει κερδίσει την επιμέλεια της κόρης τους.

Οι Αρχές εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του 39χρονου μετά την καταγγελία και προχώρησαν στην σύλληψη του στις 12 Ιανουαρίου, ενώ να σημειωθεί ότι ο 39χρονος αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 36χρονη πρώην σύντροφος του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top