Χλώρακα: Έφοδος αστυνομίας σε υποστατικά – Βρέθηκαν 6 αιτητές ασύλου που παραβίαζαν τα διατάγματα

Χλώρακα: Έφοδος αστυνομίας σε υποστατικά – Βρέθηκαν 6 αιτητές ασύλου που παραβίαζαν τα διατάγματα

Συντονισμένη επιχείρηση για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 18/1 από μέλη της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς επίσης και τροχονομικοί έλεγχοι.

Έξι πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκαν να διαμένουν, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Επίσης, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν και σε 14 καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE