Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του εξοχικού του στην Κόρινθο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του εξοχικού του στην Κόρινθο

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του εξοχικού του Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας.

Η τιμή εκκίνησης είναι 176.400 ευρώ. Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος θεωρεί ότι ο πλειστηριασμός θα αναβληθεί. Το συγκεκριμένο ακίνητο, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πέτρος Φιλιππίδης το αγόρασε και άρχισε να το κατασκευάζει και να το επεκτείνει, έμεινε όμως ημιτελές.

Και το σπίτι στο Ψυχικό φαίνεται ότι πλέον δεν του ανήκει, ανήκει σε τράπεζα, καθώς τα δάνεια που έχει ο ηθοποιός, συνολικά σε τέσσερις τράπεζες και ξεπερνούν το 1 εκατ. δεν εξυπηρετούνται εδώ και αρκετό καιρό.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE