Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του εξοχικού του στην Κόρινθο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του εξοχικού του στην Κόρινθο

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του εξοχικού του Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας.

Η τιμή εκκίνησης είναι 176.400 ευρώ. Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος θεωρεί ότι ο πλειστηριασμός θα αναβληθεί. Το συγκεκριμένο ακίνητο, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πέτρος Φιλιππίδης το αγόρασε και άρχισε να το κατασκευάζει και να το επεκτείνει, έμεινε όμως ημιτελές.

Και το σπίτι στο Ψυχικό φαίνεται ότι πλέον δεν του ανήκει, ανήκει σε τράπεζα, καθώς τα δάνεια που έχει ο ηθοποιός, συνολικά σε τέσσερις τράπεζες και ξεπερνούν το 1 εκατ. δεν εξυπηρετούνται εδώ και αρκετό καιρό.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE