ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία στη Λεμεσό - Πνίγηκε παιδάκι 1,5 ετών

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία στη Λεμεσό - Πνίγηκε παιδάκι 1,5 ετών

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου στην Λεμεσό μετά τον θάνατο παιδιού ενάμιση ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί πνίγηκε την ώρα που έτρωγε και βρισκόταν με τη γυναίκα που ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα του.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Αγοράκι 15 μηνών το παιδί που ξεψύχησε στη Λεμεσό – Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE