Αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 20χρονου στη Χλώρακα λόγω κορωνοϊού

Αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 20χρονου στη Χλώρακα λόγω κορωνοϊού

Σε αναβολή οδηγήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση ανθρωποκτονίας στην περιοχή της Βρέξης στη Χλώρακα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, εξ αιτίας ασθένειας κατηγορουμένων με COVID-19.


Για την απουσία των κατηγορουμένων 1 και 2 ο συνήγορός τους, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, δήλωσε πως ο μεν ένας διαγνώστηκε θετικός χθες στον COVID, ο δε άλλος είναι στενή επαφή κρούσματος και δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στη δίκη.

Οι συνήγοροι των υπόλοιπων κατηγορουμένων που ήταν παρόντες στη δίκη δήλωσαν πως δεν έχουν ένσταση στην αναβολή ενόψει των συνθηκών.

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, με πρόεδρο τον Δημήτρη Κίτσιο, έγινε αναφορά στην κατάσταση της πανδημίας που επικρατεί, σημειώνοντας πως η υπόθεση δεν θα οριστεί σύντομα, ώστε να περάσει το κύμα πανδημίας και η διαδικασία της ακρόασης να συνεχιστεί απρόσκοπτα, εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού προσώπων που συμμετέχουν στη δίκη.

Η υπόθεση επαναορίστηκε για ακρόαση την 29 και 30 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE