Καρούσος: Ηταν στο ίδιο χώρο με τον 53χρονο αρνητή θετικό στον κορωνοϊο - Σε καραντίνα ο Υπουργός;

Καρούσος: Ηταν στο ίδιο χώρο με τον 53χρονο αρνητή θετικό στον κορωνοϊο - Σε καραντίνα ο Υπουργός;

Στα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια, παρευρέθηκε και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όπου στο ίδιο μέρος βρισκόταν και θετικό κρούσμα.

Το θετικό κρούσμα πρόκειται για 53χρονο αρνητή , ο οποίος κυκλοφορει ανεξέλεγκτος χωρίς να ενημερώνει ότι είναι θετικός και αρνείται να αυτοπεριοριστεί, με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο για τον υπόλοιπο κόσμο με τον οποίο έρχεται σε επαφή.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση,  Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος εξήγησε ότι δεν θεωρείται στενή επαφή με τον 53χρονο γιατί ήταν μόνο για ένα λεπτό σε κοντινή απόσταση από τον ίδιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE