Καρούσος: Ηταν στο ίδιο χώρο με τον 53χρονο αρνητή θετικό στον κορωνοϊο - Σε καραντίνα ο Υπουργός;

Καρούσος: Ηταν στο ίδιο χώρο με τον 53χρονο αρνητή θετικό στον κορωνοϊο - Σε καραντίνα ο Υπουργός;

Στα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια, παρευρέθηκε και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όπου στο ίδιο μέρος βρισκόταν και θετικό κρούσμα.

Το θετικό κρούσμα πρόκειται για 53χρονο αρνητή , ο οποίος κυκλοφορει ανεξέλεγκτος χωρίς να ενημερώνει ότι είναι θετικός και αρνείται να αυτοπεριοριστεί, με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο για τον υπόλοιπο κόσμο με τον οποίο έρχεται σε επαφή.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση,  Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος εξήγησε ότι δεν θεωρείται στενή επαφή με τον 53χρονο γιατί ήταν μόνο για ένα λεπτό σε κοντινή απόσταση από τον ίδιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE