Καρούσος: Ηταν στο ίδιο χώρο με τον 53χρονο αρνητή θετικό στον κορωνοϊο - Σε καραντίνα ο Υπουργός;

Καρούσος: Ηταν στο ίδιο χώρο με τον 53χρονο αρνητή θετικό στον κορωνοϊο - Σε καραντίνα ο Υπουργός;

Στα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια, παρευρέθηκε και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όπου στο ίδιο μέρος βρισκόταν και θετικό κρούσμα.

Το θετικό κρούσμα πρόκειται για 53χρονο αρνητή , ο οποίος κυκλοφορει ανεξέλεγκτος χωρίς να ενημερώνει ότι είναι θετικός και αρνείται να αυτοπεριοριστεί, με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο για τον υπόλοιπο κόσμο με τον οποίο έρχεται σε επαφή.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση,  Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος εξήγησε ότι δεν θεωρείται στενή επαφή με τον 53χρονο γιατί ήταν μόνο για ένα λεπτό σε κοντινή απόσταση από τον ίδιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE