Έξι χρόνια μετά! «Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης» (Βίντεο)

Έξι χρόνια μετά! «Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης» (Βίντεο)

Η αποκάλυψη από τον δικηγόρο της οικογένειας

Στις 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε απ’ τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Σήμερα μάλιστα, ξεκίνησε η δίκη, με τις δύο συνεπιβάτιδες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, να ζητούν αποζημιώσεις, με τη δικαστική τους διαμάχη με την ασφαλιστή να μην έχει τέλος.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE