Τούνη σε Κατμετζόγλου: Αν νιώθεις θύμα, πες ποιος τράβαγε το βίντεο

Τούνη σε Κατμετζόγλου: Αν νιώθεις θύμα, πες ποιος τράβαγε το βίντεο

Η υπόθεση της Ιωάννας Τούνη με το revenge porn video της που κυκλοφόρησε πριν κάποια χρόνια και για το οποίο έχει κινηθεί νομικά, είναι και πάλι στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες.

Μέσα από τα stories της η γνωστή Influencer αναφέρθηκε και πάλι στην συγκεκριμένη υπόθεση γράφοντας πως αν ο 35χρονος Μάκης Κατμετζόγλου τον οποίο κατήγγειλε δημόσια για την διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο νιώθει θύμα όπως και εκείνη, τότε θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του τρίτου ατόμου που τράβαγε το βίντεο.

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

Δείτε το story της Ιωάννας Τούνη

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE