Τούνη σε Κατμετζόγλου: Αν νιώθεις θύμα, πες ποιος τράβαγε το βίντεο

Τούνη σε Κατμετζόγλου: Αν νιώθεις θύμα, πες ποιος τράβαγε το βίντεο

Η υπόθεση της Ιωάννας Τούνη με το revenge porn video της που κυκλοφόρησε πριν κάποια χρόνια και για το οποίο έχει κινηθεί νομικά, είναι και πάλι στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες.

Μέσα από τα stories της η γνωστή Influencer αναφέρθηκε και πάλι στην συγκεκριμένη υπόθεση γράφοντας πως αν ο 35χρονος Μάκης Κατμετζόγλου τον οποίο κατήγγειλε δημόσια για την διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο νιώθει θύμα όπως και εκείνη, τότε θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του τρίτου ατόμου που τράβαγε το βίντεο.

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

Δείτε το story της Ιωάννας Τούνη

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE