Υπερχείλισε το φράγμα Ξυλιάτου – Μαγευτικές εικόνες – Προσοχή συστήνει το Τμ. Δασών - ΒΙΝΤΕΟ

Υπερχείλισε το φράγμα Ξυλιάτου – Μαγευτικές εικόνες – Προσοχή συστήνει το Τμ. Δασών - ΒΙΝΤΕΟ

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με το λιώσιμο του χιονιού στα ορεινά αύξησαν τη ροή νερού στα φράγματα.

Το πρώτο φράγμα που γέμισε ήταν του Ξυλιάτου. Αναμένεται το επόμενο να είναι αυτό της Αργάκας εντός του Σαββατοκύριακου.

Από την πλευρά του, το Τμήμα Δασών υπενθυμίζει πως υπερχείλιση βρίσκεται στον εκδρομικό χώρο του Ξυλιάτου και παρακαλεί τους επισκέπτες να διατηρούν το χώρο καθαρό και να μην προκαλούν ζημιές.

Δείτε το βίντεο του Λεωνίδα Γεωργίου που δημοσίευσε το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE