Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αύριο, Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, λόγω τεχνικών έργων (διακοπή ηλεκτρισμού), στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό θα διεξάγεται μόνο παράδοση αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων, για τα οποία δεν απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE