Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αύριο, Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, λόγω τεχνικών έργων (διακοπή ηλεκτρισμού), στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό θα διεξάγεται μόνο παράδοση αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων, για τα οποία δεν απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.