Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα

Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα

Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κρούσματα που προέρχονται από ταξιδιώτες από το εξωτερικό και εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την τελευταία εβδομάδα.


Η επιστημονική κοινότητα κρατά στάση αναμονής, καθώς τα νέα δεδομένα που φέρνει η νέα υποπαραλλαγή της μετάλλαξης Όμικρον δεν είναι ακόμα γνωστά.

Πάντως, κοινή θέση των επιδημιολόγων είναι ότι ένας καθοριστικός παράγοντας που θα κρίνει τη σοβαρότητα της νέας υποπαραλλαγής είναι αν είναι πιο μεταδοτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE